Nuorekkaasti perinteinen toisen polven perheyritys.

Perusta betonista

Yhtiön ensiaskeleet otettiin vuonna 1973, jolloin perustettiin sementtivalimo J. Vallimäki. Sementtivalimo valmisti kaivonrenkaita ja kunnallistekniikan betonituotteita kahden miehen voimin.

Vuonna 1980 yritysmuoto vaihtui toiminimestä yhtiöksi. Valmisbetonin tuotanto yrityksessä alkoi vuonna 1984, jolloin hankittiin myös ensimmäinen betoninkuljetusauto. Vuonna 1990 tuotevalikoimaa laajennettiin kysynnän kasvaessa ja perustettiin Kokemäen TB-Paalu Ay, joka on keskittynyt lyömällä asennettavien teräsbetonipaalujen valmistukseen. Yrityksen historiassa tahti on hidastunut ainoastaan vuonna 1995, jolloin tulipalo teki tuhojaan Kokemäen betoniasemalla. Tulipalon jälkeisen kesän ajan tuotanto hoidettiin taivasalla ja tämän jälkeen toiminta onkin vain jatkanut kehitystään ja laajentumistaan, ja vuonna 1998 avattiinkin yrityksen toinen valmisbetoniasema Ulvilaan. Sukupolvenvaihdos yrityksessä saatettiin loppuun vuonna 2009 ja tänä päivänä JV-Betoni onkin toisessa polvessa toimiva perheyritys.

Yritys toimittaa valmisbetonia pääasiassa Satakuntaan ja elementtejä ja TB-Paalun teräsbetonipaaluja ympäri Suomen. JV-Betoni työllistää yhdessä TB-Paalun kanssa sesongista riippuen noin 20-25 henkilöä. Henkilöstömme on vakiintunutta ja kokenutta, mikä takaakin asiakkaillemme parhaan palvelun ja ajantasaisen opastuksen tuotteidemme suhteen. Asiakkaamme koostuvat niin rakennusliikkeistä kuin yksityisistä rakentajistakin ja pienehkönä, mutta kokeneena toimijana pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja ketterästi – laadusta tinkimättä. Perheyrityksen lähtökohdista katsottuna tyytyväinen asiakas onkin toimintamme ensisijainen tavoite. Haluamme olla juuri sinun kanssasi perustamassa pieniä ja suuria unelmia!