Rakennus-, infra- ja ympäristöelementit

Valmistamme laadukkaita rakennuselementtejä, kuten sokkeleita, pilareita, palkkeja tasolaattoja ja kuorielementtejä asiakkaiden tilausten mukaisesti. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös pilarianturat vakiokoossa tai tarpeen mukaan räätälöitynä kohdekohtaisesti.

Rakennuselementtien lisäksi valmistamme erilaisia vakioelementtejä, kuten tukimuurielementtejä, puistopenkkien laattoja, anturoita sekä muita elementtejä ympäristö-, infra- ja energiarakentamiseen. Meiltä löytyy myös erilaisia elementtejä maatalousrakentamiseen.

Sisaryrityksemme TB Paalu Oy valmistaa aurinkopaneelien betonisia perustuselementtejä isoihin ja pieniin aurinkovoimaloihin. Tarvittaessa pystymme toimittamaan isojakin määriä perustuselementtejä nopealla aikataululla. Kohteeseen parhaiten soveltuva elementtiratkaisu suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Valikoimiimme kuuluu myös betoniset legopalikat kahdessa eri koossa. Betonilegoista voi rakentaa nopealla aikataululla esimerkiksi suojaseiniä, tukimuureja ja siiloja erimerkiksi hakkeen, jätejakeiden, juurikkaiden tai viljan varastointiin.  

Elementit ja betonilegot valmistetaan ja varastoidaan Kokemäen tehtaallamme. Tuotteidemme toimitukseen käytämme tuttuja ja hyväksi todettuja kuljetusliikkeitä.

Mikäli sinulla on iso tai pieni tarve elementeille, niin ota rohkeasti yhteyttä. Elementtimyyntimme tavoittaa numerosta 0440-122300.